..
e-mail: infowatir@yahoo.com

Contact

Buat yang pengen ngasih duit atau ngasih parcel boleh hubungi

Phone: +6283821782925
Email: infowatir@yahoo.com

6 comments:

  1. Replies
    1. Ieu nu kieu patut ge dikomen siah kuya euweuh gawe.

      Delete
  2. aya ieu beas perelek, ngan nuju milarian kertas kadona !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieu nu kieu patut ge dikomen siah kuya euweuh gawe.

      Delete
  3. Tir ai maneh hayang di tewak KPK, bisi asup ka pasal Gratifikasi siah, bejakeun ka @ridwankamil

    ReplyDelete