..
e-mail: infowatir@yahoo.com

Tips Pacaran Irit

Pergi dengan kekasih merupakan hal yang wajib kalo udah malam minggu. Pacaran tentunya butuh duit. Rek kamana oge kan lamun teu boga duit mah. Nah, jadi sekarang simak dulu nih tips pacaran agar tidak mengeluarkan duit banyak dan tetap irit.

1. Ulah dahar di tempat gaya. Dahar mah dimana weh nu penting mah wareg. Dahar di tempat mahal angger weh da kapodolkeun deui #kitu

2. Pacaran ditempat terbuka. Bobogohan di bioskop jeung tempat dahar mah geus teu aneh. Malam minggu pasti parinuh. Geus weh ayeuna mah bobogohanna di luar, seperti Jembatan Pasopati, Jembatan penyebrangan BIP, Jembatan Kircon. Pokona mah bobogohan di jembatan mah emang paling asik.

3. Moal aya deui bobogohan anu paling irit mah selain SMSan, BBMan, dll. Ngan wayahna weh teu papanggih teu bisa cipika cipiki jeung kabogoh.

4. Ulah bobogohan lila teuing. Pacaran mah bentar aja, biar pacar kamu gak minta yang lain-lain. Hayoh hayang dijajanan engke teh.

5.Udunan. Ieu mah geus pasti irit pisan, komo lamun di pangmayarkeun mah. Kumaha tah lamun duanana teu boga duit? Geus putuskeun weh.


12 comments:

  1. lamun tips jeung jomblo irit kumaha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. karunya teuing. Geus mah jomblo, teu boga duit :(

      Delete
  2. iiih naudzubillah. loba duit mah atuh :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dieu neng jomblo mah ku akang sikat.......nu penting loba duit.

      Delete
  3. tir engke ayakeun tips kabur ti rajia jembatan pasopati nyak di tunggu ieu mah

    ReplyDelete
  4. Tir, tips ameh boga kabogoh kumaha?

    ReplyDelete
  5. Tips kaya tapi ga sombong kmh tir??

    ReplyDelete
  6. ngalaman si watir bobogohan di jembatan, iyuh :p

    ReplyDelete
  7. tiiir aii ente jelema lain ??? meni hadeeee pisan !!! hahahahaa

    ReplyDelete
  8. tir ku urang di copy lah nu ieu rek dijadikeun status kesbuk , ngke di promote keun twitter na :D

    ReplyDelete